Nieuws

Over ons

Ons bedrijf is een veelzijdig bedrijf voor de agrarische en de industriŽle sector. We leveren een totaalpakket installatiewerk: gas-water-elektra. Tevens beschikken we over een uitgebreide werkplaats voor metaalbewerking, zowel voor het bewerken van staal als roestvaststaal.

Maatwerk

Met bovenstaande kunnen we maatwerk leveren voor de rundveehouderij, de varkenshouderij en voor de industrie/bouw.

We gaan voor een prettige samenwerking waarbij kwaliteit en service voorop staan.
Levering geschieden volgens de algemene voor waarden van de metaalunie. Zie www.metaalunie.nl voor meer informatie.

Historie

Begin vorige eeuw is Bernard Wellink begonnen met een smederij aan de weg Groenlo naar Meddo in het buurtschap Zwolle nabij het stadje Grolle/Groenlo.

Samen met zijn vrouw en 14 kinderen werd het bedrijf opgebouwd. Door de oudste kinderen werd het bedrijf voortgezet als gebroeders Wellink. In de jaren zestig is Wellink, Technisch buro afgesplitst van de gebroeders Wellink, tegenwoordig de bedrijven Welgro en Wellink Caesar. Bennie Wellink was de grondlegger van Wellink Technisch buro. Het bedrijf heeft hij opgericht aan de Meddoseweg 7.

Na afronding van zijn studie heeft Hugo de zaak met veel enthousiasme voortgezet en uitgebreid. In twintig jaar tijd is het bedrijf uitgebreid met een moderne metaalbewerkingwerkplaats, een meetruimte, een doeltreffend magazijn en een overdekte hal.


Welkom    |     Nieuws    |     Diensten    |     Over ons    |     Contact